Legfrissebb

Használt mobil eladás 10 perc alatt – Bemutatkozik a RENDO

2013. év végén a RENDO internetes mobiltelefon felvásárlással foglalkozó portál egy érdekes lakossági felmérést végzett, mely szerint a nem használt mobilok 68%-a fiókba kerül, 17%-a családtagokhoz, barátokhoz vándorol, és csak 2%-ot értékesítenek újra. Ezek az arányok elgondolkodtatóak, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a felmérés szerint a fiókba rakott készülékek több mint fele még tökéletesen működik. De miért ragaszkodunk a régi, nem használt mobilunkhoz? Miért a fiókot választjuk a számos más megoldás helyett?

A leggyakoribb válasz: „biztos jó lesz még valamire”. De tegyük a szívünkre a kezünket: elővettük később az így elrakott mobilunkat? Legtöbben nem is gondolunk arra, hogy telefonunkat eladhatnánk, vagy félünk attól, hogy adataink így rossz kezekbe kerülhetnek. Sok esetben egyszerűen csak nem akarunk apróhirdetésekkel, aukciókkal bajlódni.

Amennyiben a fenti indokok közül akár csak egyet is magunkénak érzünk, érdemes megismerkednünk a RENDO használt mobiltelefon felvásárlási szolgáltatásával. A RENDO.hu egy hétköznapinak tűnő webáruház, azzal a különbséggel, hogy benne az online értékesítésben megszokott szerepek felcserélődnek: az internetet böngésző felhasználó lesz az eladó, a honlap üzemeltetője pedig a vevő.

 

RENDO.hu - Főoldal

A RENDO.hu felhasználóbarát felületén csak néhány perc az eladás

 

A termékeladás pontosan úgy működik, mint egy normál webshopban a vásárlás. A felhasználó az online katalógusból kiválasztja az általa eladni kívánt használt mobil típusát, majd néhány kattintással megadja annak alapvető tulajdonságait, pl. milyen a külső állapota, hálózatfüggő-e. Ezek után azonnal megjelenik a RENDO által kínált vételár, melyet ha a felhasználó megfelelőnek ítél, a telefonját a szokásos módon a kosárba rakhatja.

 

RENDO.hu - Termékoldal

Néhány kattintás és a felvásárlási ár azonnal megjelenik

 

Az adásvételhez szükséges személyes adatok megadása után a folyamat a készülék eladásával zárul. Mindez regisztráció nélkül, legfeljebb 10 percben és teljesen ingyen! A honlap kezelése annyira egyszerű, hogy azok is könnyen elboldogulnak a használatával, akik nem tartják magukat számítógépes gurunak. Az eladott készülékeket ezután az e-mailben kapott címirat segítségével a RENDO címére ingyenesen fel lehet adni az ország több, mint 2600 postáján, de a telefonért akár házhoz is megy a RENDO futár. A készülékek a beérkezésüket követően teljes körű adattörlésen mennek keresztül, így ez a szolgáltatás azoknak is megoldással szolgálhat, akik maguk nem tudnak vagy nem akarnak adataik törlésével foglalkozni. Minden beérkező készülék külső és belső állapotát alaposan ellenőrzik, és amennyiben a telefon állapota megfelel a felhasználó által megadottaknak, a RENDO 7 napon belül átutalja a vételárat.

Ha mobilunk működésképtelen, hibás vagy régi, értéket már nem képviselő készülék, akkor is érdemes eljuttatni a RENDO-hoz, mivel a beküldés ebben az esetben is ingyenes és még egy kisebb összeggel is „gazdagodhatunk”. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy összegyűjtünk 10 db tetszőleges készüléket. A RENDO gondoskodik a beérkezett rossz telefonok környezetbarát újrahasznosításáról és arra is van lehetőség, hogy régi mobiljaink értékét jótékony célra ajánljuk fel.

A RENDO-ról

A RENDO úgy működik, mint egy mobiltelefon webáruház, azzal a különbséggel, hogy itt a felhasználó nem vásárol, hanem elad. A RENDO.hu weboldalon kiválasztja használt mobilja típusát, megadja annak jellemzőit és azonnal látja az aktuális felvásárlási árat. Ha telefonját ezen az áron el kívánja adni, megad néhány személyes adatot, majd az e-mailben kapott címirat segítségével ingyen és értékbiztosítva postára adja készülékét a RENDO címére, aki aztán néhány napon belül átutalja a vételárat. Az egyszerű folyamattal az eladó sok időt és pénzt takarít meg, egyben a környezet védelméhez is hozzájárul.

 

Cikk és kapcsolódó anyagok letöltése:

Használt mobil eladás 10 perc alatt - Bemutatkozik a RENDO.pdf (442.1 KiB)

RENDO.hu - Képernyő képek (2.1 MiB)

Sajtókapcsolat

RENDO Digital Kft.
1149 Budapest, Angol u. 38.

06 1 794 1210
sajtorendo.hu
sajto.rendo.hu