Legfrissebb

Mobilban a segítség

Az újabb és újabb típusok megjelenésével egyre sűrűbben cseréljük le mobiltelefonunkat. A régi készülékek jobb esetben rokonokhoz, nagyobbrészt azonban egyszerűen csak a fiókba kerülnek. Ezen készülékek java már túl van élete delén, sok közülük már nem is működik. Nem dobjuk ki őket, hiszen tudjuk, hogy a telefon veszélyes hulladék, így az évek során egyre több elfekvő telefont halmozunk fel. Ha már nekünk nem érték régi mobilunk, tegyük értékké mások számára!

RENDO a gyermekekért

RENDO a gyermekekért

A RENDO használt mobiltelefonok felvásárlásával foglalkozik, honlapján, a RENDO.hu-n keresztül. Ezen tevékenysége mellett olyan adománygyűjtő programot működtet, mellyel lehetőséget biztosít már nem használt vagy működésképtelen mobiljaink jótékony célú felajánlására is. Bármilyen típusú, működőképes, hibás vagy teljesen működésképtelen készülék, illetve tartozékai is beküldhetők adományként a RENDO-hoz. Az így beérkezett készülékek az adattörlést és feljavítást követően újraértékesítésre kerülnek, a menthetetlen telefonokat pedig környezetbarát módon újrahasznosítják. Az újraértékesítésből és újrahasznosításból befolyó teljes összeggel alapítványokat, jótékony szervezeteket támogatnak.

A 2014. júniusáig tartó támogatási időszak kedvezményezettje a Csodalámpa Alapítvány, mely súlyosan beteg gyerekek gyógyulását segíti kívánságaik teljesítésével.

A Csodalámpa Alapítványról

Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány

Gyermeki álmok teljesülnek a Csodalámpa Alapítvány jóvoltából

Az elmúlt 10 év alatt országszerte már több mint 2200, súlyosan beteg, 3-18 év közötti gyermek álma teljesülhetett a Csodalámpa Alapítvány közreműködésével. A daganatos, leukémiás, izomsorvadásos, transzplantált és még nagyon sok egyéb, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermek egy-egy kérését teljesíti a Budapesten 7 kórházban, valamint Kecskeméten, Miskolcon, Debrecenben, Szegeden, Pécsett, Zalaegerszegen, Szombathelyen, Győrben és Veszprémben működő nonprofit szervezet. Az önkéntesek önfeláldozó munkája és a támogatók segítsége teszi lehetővé, hogy ma már szinte minden napon sikerül az ország valamelyik pontján örömet szerezni egy nagyon beteg kisgyereknek, aki ebből az élményből erőt meríthet a gyógyulásához.

 

A telefonokat és tartozékokat a RENDO címére legegyszerűbben normál postai levélként adhatjuk fel, a borítékra vagy dobozra ne felejtsük el ráírni: „Adomány”. A mobilgyűjtési akció részleteiről a RENDO.hu honlapon olvashatunk részletesebben. Egyetlen mobil is sokat segít!

A RENDO-ról

A RENDO úgy működik, mint egy mobiltelefon webáruház, azzal a különbséggel, hogy itt a felhasználó nem vásárol, hanem elad. A RENDO.hu weboldalon kiválasztja használt mobilja típusát, megadja annak jellemzőit és azonnal látja az aktuális felvásárlási árat. Ha telefonját ezen az áron el kívánja adni, megad néhány személyes adatot, majd az e-mailben kapott címirat segítségével ingyen és értékbiztosítva postára adja készülékét a RENDO címére, aki aztán néhány napon belül átutalja a vételárat. Az egyszerű folyamattal az eladó sok időt és pénzt takarít meg, egyben a környezet védelméhez is hozzájárul.

 

Cikk és kapcsolódó anyagok letöltése:

Mobilban a segítség.pdf (216.5 KiB)

RENDO a gyermekekért.png (360.9 KiB)

Sajtókapcsolat

RENDO Digital Kft.
1149 Budapest, Angol u. 38.

06 1 794 1210
sajtorendo.hu
sajto.rendo.hu