A RENDO-ról

A RENDO-n minden eddiginél egyszerűbb és kényelmesebb a használt mobiltelefonok eladása. A felhasználó a RENDO.hu weboldalon ellenőrzi használt mobiljának aktuális felvásárlási árát, telefonját ingyenesen és értékbiztosítva beküldi a RENDO címére, aki 7 napon belül átutalja a vételárat. Az egyszerű üzletkötéssel az eladó sok időt és pénzt takarít meg: nem kell hirdetéseket és termékfotókat készítenie, nem kell válaszolnia az érdeklődők kérdéseire és legfőképpen várakozás nélkül, azonnal eladhatja készülékét. A szolgáltatás teljesen ingyenes és az eladás legfeljebb 10 percet vesz igénybe.

A RENDO a lakosság mellett cégektől, nagy tételben is vásárol használt telefonflottákat és beragadt készleteket. Üzleti ügyfeleinek nyújtott komplex felvásárlási szolgáltatáscsomagja testre szabható és a partner minimális közreműködését igényli.

A felvásárolt telefonok újraértékesítésre vagy újrahasznosításra kerülnek, a RENDO így járul hozzá az iparág környezetterhelésének csökkentéséhez és a fenntartható fejlődéshez.

Így működik a RENDO

A RENDO.hu egy hétköznapinak tűnő webáruház, azzal a különbséggel, hogy benne az online értékesítésben megszokott szerepek felcserélődnek: az internetet böngésző felhasználó az eladó, a honlap üzemeltetője pedig a vevő. A termékeladás pontosan úgy működik, mint egy normál webshopban a vásárlás.

Mobiltelefon eladás három egyszerű lépésben

Mobiltelefon eladás három egyszerű lépésben

A felhasználó az online katalógusból kiválasztja az általa eladni kívánt használt mobiltelefon típusát, majd néhány kattintással megadja annak jellemzőit (milyen a külső állapota, hálózatfüggő-e). Ezek után azonnal megjelenik a RENDO által kínált felvásárlási ár, melyet ha a felhasználó megfelelőnek ítél, a telefonját a szokásos módon a kosárba rakhatja. Az adásvételhez szükséges személyes adatok megadása után a folyamat a készülék eladásával zárul. Mindez regisztráció nélkül, legfeljebb 10 percben és teljesen ingyen! Az eladott készülékeket az e-mailben kapott címirat segítségével a RENDO címére ingyenesen fel lehet adni az ország több mint 2600 postáján, de a telefonért akár házhoz is megy a RENDO futár. A készülékek a beérkezésüket követően teljes körű adattörlésen és alapos ellenőrzésen mennek keresztül. Amennyiben a telefon állapota megfelel a felhasználó által megadottaknak, a RENDO 7 napon belül átutalja a vételárat.

A működésképtelen, hibás vagy régi, értéket már nem képviselő telefonokat is érdemes eljuttatni a RENDO-hoz, mivel a beküldés ebben az esetben is ingyenes és a RENDO ezekért is fizet, ehhez 10 db tetszőleges készüléket kell összegyűjteni. A RENDO gondoskodik a beérkezett régi vagy rossz mobilok környezetbarát újrahasznosításáról és lehetőség van a telefonok értékének jótékony célra való felajánlására is.

Miért érdemes a RENDO-n eladni?

Mert:
- Ingyenes: nincs jutalék, nincsenek díjak és nincsenek rejtett költségek.
- Gyors: az eladó azonnal látja az eladási árat, nincs licit, nincs alku és nincs várakozás.
- Egyszerű: nincs szükség regisztrációra, az eladás csak néhány kattintás.
- Kényelmes: nem kell hirdetést feladni, időpontot egyeztetni és személyesen találkozni a vevővel.
- Biztonságos: az adatok megadása titkosított, biztonságos internet kapcsolaton keresztül történik. A vételárat a RENDO bankszámlára utalja.
- Kockázatmentes: a pénzt a RENDO garantáltan átutalja vagy ha az eladó időközben meggondolja magát, a készüléket visszaküldi.

A RENDO üzleti szolgáltatásai

A RENDO Business Trade-In szolgáltatáscsomagja lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy gyorsan és egyszerűen jussanak hozzá a már nem használt mobiltelefonjaikban lekötött tőkéjükhöz és egyúttal környezetbarát módon szabaduljanak meg régi  készülékeiktől. A RENDO kortól és állapottól függetlenül minden használaton kívüli mobiltelefont – céges telefonflottákat, beragadt készleteket – felvásárol, azokat ingyen elszállítja és visszavonhatatlanul törli a rajtuk lévő adatokat. A készülékekért piaci árat fizet és a vételárat 7 napon belül a cég bankszámlájára utalja. A szolgáltatás testre szabható és az eladó részéről minimális közreműködést igényel.

A RENDO célja

Magyarországon 2013-ban több, mint 3 millió darab új mobiltelefont adtak el, melyek 95%-a egy addig használatban lévő telefont váltott le. A RENDO 2013-as felmérése szerint a már nem használt mobiloknak csak 2%-át értékesítik újra, 68% pedig a fiókba kerül annak ellenére, hogy ezek több mint fele még tökéletesen működik. A RENDO elsődleges célja, hogy minél több mobiltelefon tulajdonost győzzön meg arról, hogy érdemes eladnia már nem használt telefonját, mert mások azt még szívesen használnák. E mellett törekszik arra, hogy az elmúlt 15-20 év során a háztartásokban és a cégeknél felhalmozódott, kereskedelmi értékkel már nem rendelkező készülékekből minél többet gyűjtsön össze és gondoskodjon azok újrahasznosításáról.

RENDO a holnapért

A felvásárolt mobiltelefonok nagy részét feljavítás után a RENDO újraértékesíti, a kereskedelmi értékkel nem rendelkező készülékek pedig újrahasznosításra kerülnek. A telefonok kereskedelembe való visszaforgatásával kevesebb új készüléket kell legyártani, amely csökkenti a nyersanyag felhasználást és a károsanyag-kibocsátást, a régi készülékek újrahasznosítása pedig csökkenti a nyersanyag kitermelést. A RENDO így aktívan hozzájárul a fenntartható fejlődéshez és a környezetszennyezés mérsékléséhez.

 

Cikk és kapcsolódó anyagok letöltése:

A RENDO-ról.pdf (144.4 KiB)

Sajtókapcsolat

RENDO Digital Kft.
1149 Budapest, Angol u. 38.

06 1 794 1210
sajtorendo.hu
sajto.rendo.hu